linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

“Elk moment moet je klaar staan om in te grijpen.”

De anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker zorg je er, samen met de anesthesioloog, voor dat een patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat. Zonder pijn en met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s. Je stelt de patiënt gerust, bewaakt hem gedurende de ingreep en zorgt dat hij weer goed uit narcose komt.

Zorgen dat de patient goed door de operatie komt

Emre vertelt over zijn werk

“Ik help nu ook anderen om verder te komen”

Emre heeft zich ontwikkeld tot praktijkbegeleider. “Een deel van mijn tijd begeleid ik leerlingen. Erg leuk om te doen!”

“ Ik ben vaak de laatste persoon die een patient spreekt voor een narcose. En de eerste daarna. ”

Doorgroeien

Wil je groeien in je vak? Dan ben je bij Erasmus MC aan het juiste adres. Met regelmaat moet je jezelf verdiepen in een ingreep die je nooit eerder hebt gezien. In klinische lessen hoor je alles over de laatste technieken en nieuwste instrumenten. Ook zijn er cursussen en trainingen die je kunt volgen. En wil je meer uit je carrière halen, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Kansen om je te specialiseren bijvoorbeeld.

"Het blijft bijzonder"

"Je werkt mee aan hoogcomplexe ingrepen en ziet ziektebeelden die op weinig andere plekken voorkomen. Het blijft bijzonder dat je dagelijks aan unieke ingrepen meewerkt en dat je patiënten mag helpen die elders niet meer geholpen kunnen worden." Lees meer over Jeffrey's werk die naast anesthesiemedewerker ook opleider is.

Nog geen ervaring? Leer het vak bij ons!

Lijkt het vak van anesthesiemedewerker je wat, maar heb je geen diploma Anesthesiemedewerker? Wil je leren en werken tegelijkertijd? Dan kun je bij ons  een studie van 3 jaar tot anesthesiemedewerker volgen. Je start dan met een beroepsvoorbereidende periode van 6 maanden, en als alles goed gaat, word je aangenomen voor het leer-werktraject. Wij betalen vanaf dag 1 je opleiding en studiematerialen én je krijgt een salaris. Klinkt aantrekkelijk, toch? Lees meer.

“ Het werk is heel technisch en tegelijk heel sociaal. ”

Meld je aan voor de opleiding tot anesthesiemedewerker

‘Het vak van anesthesiemedewerker leer je niet alleen door met je neus in de boeken te zitten. Je leert het ook met je neus achter een mondkapje in één van onze operatiekamers.’ Benieuwd of zo’n leer-werktraject iets voor jou is? Lees hier meer. Of bel gewoon even met Cees van der Sluis, recruiter, telefoonnummer (010) 703 2035.

Dagje meelopen?

“Ben je een gediplomeerd anesthesiemedewerker, maar vind je het lastig om op basis van een site te beslissen of het Erasmus MC iets voor jou is? Kom dan gewoon eens langs om te praten, misschien kun je wel een dagje meelopen.” Cees van der Sluis, recruiter, telefoonnummer (010) 703 2035

Solliciteer nu naar de functie van anesthesiemedewerker

Overtuigd? Dan horen we graag van je!

Naar de vacature